Kyltekniker Lindesberg

Kallernäs Värme- & Kylteknik AB – kyltekniker Lindesberg

Hos oss får du Expertis Effektivitet Kvalitet

Kyltekniker Lindesberg

Söker du en kyltkekniker i Lindesberg? Välkommen till Kallernäs Värme- & Kylteknik AB, din pålitliga partner för alla dina behov inom värme, kyla och VVS. Här får du den hjälp som krävs för att ditt system ska fungera optimalt och ge dig ett behagligt inomhusklimat. Med vår expertis och fokus på kvalitet strävar vi alltid efter att leverera resultat som överträffar förväntningarna och lämnar dig som kund helt nöjd.

Kontakta oss idag för att diskutera dina behov och få en skräddarsydd lösning!

Kyltekniker Lindesberg

VILKA vi är

Vi är ett dedikerat team av kyltekniker specialiserade på VVS-installationer och värmepumpar. Med lång erfarenhet och hög kompetens strävar vi efter att leverera högkvalitativa lösningar till våra kunder.

Kyltekniker Lindesberg

Vad vi gör

Vi utför installationer och service inom kylteknik och VVS, med särskilt fokus på värmepumpar och luftvärmepumpar. Vår målsättning är att säkerställa optimal funktion och energieffektivitet för ditt värmesystem.

Kyltekniker Lindesberg

Vårt tjänsteutbud

Vi på Kallernäs Värme- & Kylteknik AB erbjuder kvalitativa arbeten inom kylteknik och VVS till konkurrenskraftiga priser. Vår expertis och effektivitet garanterar att ditt system fungerar smidigt och energieffektivt, oavsett om det gäller installation, service eller reparation.

Kallernäs Värme- & Kylteknik AB

KALLERNÄS 253 , 711 96 Storå
073-027 98 85